WIE WIJ ZIJN

Wij zijn Bureau Helder

Een vrijplaats voor mensen met een passie voor ontwikkeling en groei.
Een samenwerkingsverband voor vak liefhebbers, aanmoedigers, wereldverbeteraars, gelukzoekers en -vinders, voor dromers, makers en doeners. Vanuit eigenheid en verbinding. Zelfstandig en samen.

ONS TEAM

Maak kennis met onze professionals

Iedere trainer/coach heeft zo zijn/haar eigen persoonlijke stijl en expertise. Voor een optimale aansluiting bij uw ontwikkelvraag werkt Bureau Helder (Saskia Bakels) samen met een aantal andere professionals.

Saskia Bakels

eigenaar, oprichter

Saskia is de persoon en het gezicht achter Bureau Helder. Ze is breed opgeleid trainer, coach en begeleider in communicatie, samenwerking en leiderschap. Met een stevige achtergrond in leiderschap en binnen het bedrijfsleven.

Meer over Saskia

Helen Arends

samenwerkingspartner

Helen is o.a. gespecialiseerd in Communicatie. Helen en Saskia begeleiden organisaties in communicatie en teamontwikkeling.

Marinette Kuijpers

samenwerkingspartner

Marinette is o.a. Effortless Coach. Samen met Saskia geeft zij de training en de retraite ‘Moeiteloos Jezelf’. Gericht op ontspanning en eigen keuzes.

Effortless Coaching

netwerk

Door ons grote netwerk is er altijd een passende coach of aanpak te vinden.

Liesbeth Jans

samenwerkingspartner

Liesbeth volgde o.a. de opleiding Systemisch Werken. Samen met Saskia verzorgt zij opstellingen. Gericht op interactie en relaties.

Phoenix Opleidingen Alumni

netwerk

Door ons grote netwerk is er altijd een passende coach of aanpak te vinden.


BURO HLDR

Coaching | Begeleiding | Training