MEER OVER

Al mijn hele leven ben ik nieuwsgierig en onderzoekend, gefascineerd door het leven en door mensen. Wat mensen beweegt, waarom ze doen wat ze doen en wat het effect daarvan is. De onderlinge relaties tussen mensen en hoe ze elkaar beïnvloeden. Uiteraard met ook mijzelf als ‘werkobject’ en inspiratiebron. In de complexiteit ben ik graag op zoek naar de eenvoud.

Mijn persoonlijke groei in een notendop

‘de langste reis die je zult maken is van je hoofd naar je hart’

Een op elkaar afgestemd hoofd/ratio en hart/emotie stelt mij goed in staat anderen te begeleiden in hun ontwikkeling. Dit uit zich onder andere in compassie, een scherpe analyse en doelgerichtheid.

Saskia

Anderen over Saskia

Onze klanten aan het woord

★★★★★

“Saskia is een goede en toegewijde coach. Ze is erg “zen’ en ze luistert goed naar je, niet alleen naar de woorden, maar ook op een diepere laag. Dit stelt haar in staat om krachtige vragen te stellen, waardoor de cliënt echt in zichzelf op zoek moet gaan naar antwoorden. Ze ondersteunt haar coaching met mooie metaforen, die je bijblijven. En ook als je van humor houdt zit je goed bij Saskia. Ik werk graag met Saskia samen. En ik beveel haar van harte aan als coach voor individuele cliënten of voor groepen. Maar ook als trainer!””

Marinette

Over coaching

★★★★★

“Het is Saskia goed gelukt om concreet te krijgen waar mijn sterke punten en uitdagingen liggen, en ik heb handvatten uit de training kunnen halen voor hoe deze uitdagingen aan te pakken. Een gemotiveerde en betrokken trainer, met een hele eigen kijk en aanpak wat voor mij effectief was. In weinig tijd nuttige inzichten gekregen waar ik verder mee kan.”

Ineke

Over training

★★★★★

“De training Onderhandelen heeft mij veel inzicht gegeven in de verschillende fasen en de structuur van onderhandelen en het belang van een goede voorbereiding. Ik verwacht het geleerde in de dagelijkse praktijk goed toe te kunnen passen. Trainer was enthousiast en speelde goed in op de behoeftes van de groep.”

Anoniem

Over training (onderhandelen)

★★★★★

“Om samen met Saskia de overname en integratie van De Eendragt in goede banen te leiden, was een genot. Saskia is naast een zeer plezierige en spontane collega, waarbij serieus werk en humor mooi samengaan, een manager die op inhoud kundig en nauwgezet kan zijn en tegelijkertijd zorgt voor de menselijke kant. Bij de integratie van De Eendragt liet ze zien dat ze zichzelf ook snel nieuwe uitdagingen eigen maakt, een operatie goed kan managen en altijd een zeer scherp oog heeft de voor juiste procesgang, waarbij inhoudelijk resultaat een belangrijke drijfveer is. Ze is oprecht geïnteresseerd in de mensen waarmee ze werkt en spant zich steeds in om iedereen daarin te helpen, ook als dat soms kritische feedback nodig heeft. Dat is dan ook meteen een eigenschap die Saskia duidelijk kleur geeft, ze is recht voor haar raap en daarmee weet je altijd waar ze voor staat en wat haar mening is.”

Robert

Over leiderschap