COACHING

Coaching is gericht op je eigen ontwikkelvraag. Dit kan gaan over je persoonlijke levenssfeer, uitdagingen op school, op het werk of waar je in je leiderschap als manager of bestuurder tegen aan loopt.

Een coachtraject start met een intakegesprek waarin je samen met de coach je ontwikkelvraag verheldert, je doel vaststelt, kijkt waar je nu staat en welke verandering nodig is om je doel te realiseren.

Deze 1 op 1 begeleiding heeft gemiddeld een doorlooptijd van 3 maanden, met 4 tot 6 (2- wekelijkse) sessies van ca. 1-1,5 uur per keer. Business coaching en executive coaching heeft een gemiddelde doorlooptijd van 6 tot 12 maanden.

Persoonlijke coaching

groei in je persoonlijk leven

Persoonlijke coaching is gericht op je eigen ontwikkelvraag. Vanuit zelfonderzoek bevestig je jezelf, wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Vanuit dit heldere besef werk je actief aan je persoonlijke ontwikkeling waardoor je groeit in vaardigheden en nieuw perspectief krijgt op je eigen mogelijkheden.

Coaching op het werk

samenwerking en communicatie

Ervaar de voordelen van coaching op het werk, zowel voor de individuele medewerkers als voor het algehele succes van het bedrijf. Coaching is een bewezen effectief instrument om de prestaties en het welzijn van medewerkers te verbeteren. Door een gepersonaliseerde aanpak kunnen medewerkers hun specifieke behoeften en uitdagingen bespreken en samenwerken met hun coach om doelgerichte oplossingen te vinden. Wat een positieve invloed op het teamwerk en de samenwerking binnen de organisatie heeft. Een aantal voordelen op een rij:

 1. Persoonlijke ontwikkeling
  Coaching biedt medewerkers de mogelijkheid om zich persoonlijk te ontwikkelen en hun vaardigheden en competenties te verbeteren -> grotere professionele groei en verbeterde prestaties.
 2. Verbeterde prestatie
  Gerichte ondersteuning op individuele helpt medewerkers effectiever te worden in hun functie. Ze leren hoe ze uitdagingen kunnen aanpakken, productiever kunnen zijn en betere resultaten kunnen behalen -> verbeterde individuele prestaties wat bijdraagt aan het succes van de organisatie.
 3. Zelfvertrouwen en motivatie
  Medewerkers (h)erkennen hun eigen capaciteiten en potentieel en worden aangemoedigd om uit hun comfortzone te stappen, nieuwe uitdagingen aan te gaan en te geloven in hun vermogen om succesvol te zijn. -> grotere betrokkenheid.
 4. Verbeterde communicatie en samenwerking
  Meer kennis van de sterke punten en begrip voor communicatiestijlen leidt tot effectievere samenwerking met collega’s en binnen teams. Het draagt bij aan verbeteren van interpersoonlijke relaties en het oplossen van conflicten. -> bevordert een positieve en ondersteunende werkomgeving.
 5. Talentontwikkeling en talentbehoud
  Coaching stelt organisaties in staat om in het potentieel van hun werknemers te investeren en hen te helpen groeien binnen de organisatie. -> hogere medewerkerstevredenheid en hogere retentie van getalenteerde en waardevolle medewerkers.
Coaching in leiderschap

verbinden vanuit jezelf

Of je nu een startende of ervaren manager bent, coaching kan je helpen in je leiderschapsontwikkeling. Voor meer inzicht in je eigen stijl, verdieping in je leiderschap en begeleiding van teams en organisaties vanuit authenticiteit. Je ontwikkelt jezelf door spiegeling en reflectie met een coach met een achtergrond in senior management en uiteraard in ontwikkeling. Als leidinggevende bewust groeien in je rol heeft een positieve invloed op de organisatie als geheel.

Business coaching

groei in het kwadraat

Je bent een ondernemer, directeur of bestuurder, hebt al veel gerealiseerd maar lijkt even niet echt verder te komen. Bijvoorbeeld doordat investeringen niet het gewenste rendement opbrengen, er onvoldoende groei wordt gerealiseerd en de weerstand op de werkvloer toeneemt. Of dat je privéleven lijdt onder de uren die je in het bedrijf besteed en relaties steeds meer onder druk komen te staan. Een business coach kan je helpen in het vinden van een betere werk/privé balans, een effectievere aanpak van jezelf als leider of een reflectie op strategie en activiteiten.

Als je rennend door het leven gaat, hoe weet je dan of je nog de goede kant op gaat? Bij coaching sta je stil voor vooruitgang, door reflectie en (her)oriëntatie.

– Saskia, Buro Hldr

Voluit leven

Autonomie

De vrijheid en het vermogen om zelfstandig beslissingen te nemen. Vanuit eigen wil en individuele ontplooiing.

Identiteit

Eigenheid en weten wie je bent. Overeenkomst in het beeld wat je van jezelf hebt en hoe de omgeving je ziet. In waarneming, gevoel en handelen.

Zingeving

Helderheid hebben over de betekenis die je aan je leven en aan je werk geeft en hier met voldoening invulling aan geven.

Verbinding

Het hebben en ontwikkelen van gezonde en bevredigende relaties. Aangaan en onderhouden van contacten met anderen, als ontmoetingsruimte voor ieders unieke inbreng.