WAT WE DOEN

Ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling

Wie ben je?
Wat wil je?
Wat kun je?
Jezelf ontwikkelen begint bij jezelf kennen.

“Helder” biedt je persoonlijke trajecten en diverse trainingen die je hierin kunnen ondersteunen. Zodat jij je beste leven kunt leven.

Lees meer

Teamontwikkeling

Waar mensen samenwerken ontstaan kansen, maar ook uitdagingen. Diverse combinaties van karakters, voorkeuren en stijlen kunnen elkaar versterken of juist ondermijnen.

“Helder” begeleid met veel plezier en enthousiasme de ontwikkeling van teams. Met oog voor mens en resultaat. Om jezelf en elkaar beter te leren kennen en zo in een positieve flow te komen. Met plezier naar je werk!

Lees meer

Leiderschap ontwikkeling

Wie ben jij als leider en waarom zouden mensen jou volgen? Hoe geef jij invulling aan dienend leiderschap, je eigen persoonlijke leiderschap en hoe organiseer jij je voeding en steun?

Bij “Helder” kun je terecht voor (executive)coaching voor verdieping en versteviging van leiderschap. Authentiek en in balans.

Lees meer

Talent & Organisatie

In de ideale situatie is de organisatie optimaal afgestemd op de vastgestelde missie. Ondersteund een voedende cultuur de realisatie van de doelstellingen. Komen medewerkers en talent volledig tot hun recht.

“Helder” zet haar expertise en tools graag in voor uw succes. Bijvoorbeeld in de vorm van business coaching of advies bij veranderingen. Voor groei op alle vlakken.

Lees meer